Planera och bygg med
Niclas Thyrén Bygg AB

På Niclas Thyrén Bygg AB förstår vi vikten av ett väl genomfört byggprojekt. Med tjänster som spänner från noggrann projektledning till detaljrika byggnadskonstruktioner och precisa bygglovsritningar, garanterar vi en sömlös process. Våra konsulter erbjuder dessutom värdefulla insikter för att optimera ditt projekt.

Bygglösningar från koncept till konstruktion

Med en grund i stark teknisk kunskap och år av erfarenhet, erbjuder Niclas Thyrén Bygg AB fullständiga byggnadskonstruktionstjänster från idé till färdigställande. Vi förstår vikten av varje detalj i byggprocessen och garanterar att varje projekt uppfyller de högsta standarderna för säkerhet, hållbarhet och design.

Projektledning

Effektiv projektledning för ditt byggprojekt

Varje framgångsrikt byggprojekt börjar med stark projektledning. Vårt team erbjuder omfattande projektledningstjänster för att säkerställa att ditt projekt löper smidigt, håller sig inom budget och uppnår sina tidsramar. Från planering till övervakning av byggarbetet, vi är här för att leda ditt projekt till framgång.

BYGGNADSARBETSMILJÖ

Säkra arbetsmiljöer

Niclas Thyrén Bygg AB är dedikerade till att skapa säkra och hälsosamma arbetsmiljöer på våra byggarbetsplatser. Med ett team av certifierade ingenjörer specialiserade på Bas P/Bas U, ser vi till att alla aspekter av arbetsmiljön överensstämmer med de senaste säkerhetsföreskrifterna och bästa praxis. 

Bygglovsritningar

Detaljerade bygglovsritningar för en smidig process

Att navigera i bygglovsprocessen kan vara utmanande. Vårt team av experter producerar detaljerade bygglovsritningar som uppfyller alla lagkrav och underlättar en snabb och problemfri godkännandeprocess, så att du kan komma igång med ditt byggprojekt så snabbt som möjligt.

Konsult

Skicklig rådgivning genom varje steg

Behöver du rådgivning om ditt byggprojekt? Våra konsulter har den djupa kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig vägledning i varje fas av ditt projekt, från första idé till slutlig genomförande. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Kontakta oss för en personlig konsultation

Har du en vision för ett byggprojekt? Oavsett om det handlar om en ambitiös byggnadskonstruktion, en detaljerad planeringsprocess, eller hjälp med att navigera bygglovsritningar, är vårt team här för att hjälpa dig. På Niclas Thyrén Bygg AB är vi dedikerade till att förverkliga dina drömmar med expertis och precision. Vi ser fram emot att diskutera ditt projekt och utforska hur vi kan bistå i att göra dina visioner till verklighet.

Vi ser fram emot att höra från dig och påbörja resan mot ditt nästa framgångsrika byggprojekt.

Kontakta oss idag